gyik

Tisztelt Vásárlónk !

Itt szeretnénk összefoglalni azokat a leggyakoribb kérdéseket, melyek a vásárlással, szállítással, fizetéssel kapcsolatban általában felmerülnek. Kérjük, szánjanak rá néhány percet, olvassák végig ezt az összefoglalót, s remélhetőleg minden kérdésükre választ kapnak.

A részletes leírásokat itt találhatják meg a linkekre kattintva.

Kapcsolat, a cég adatai
Rólunk: áruházaink és a  Minitoys Kft
Áruházunk részletes szállítási költségei
Áruházunk részletes fizetési feltételei,módjai
Áruházunk általános szerződési feltételei (Ászf)
Áruházunk részletes adatvédelmi szabályzata

Leggyakoribb kérdések, az áruház működésének leírása:

Hogyan tudok rendelni? -Egyszerűen és gyorsan!

Az áruházon a kategóriák, vagy a kereső segítségével válassza ki a terméket, amit szeretne megvásárolni.
A találati listákat rendezheti ár, név, s újdonságok szerint is.

Miután megtalálta a terméket, kattintson a ”Kosárba” gombra.

Majd folytassa a vásárlást és ha végzett , kattintson a „Tovább” gombra a kosár menüben.

Ha nem kíván regisztrálni, akkor csak töltse ki az adatokat, ha regisztrálna, kattintson az oldal jobb tetején található regisztrációra, ha már regisztrált vásárlónk, akkor kattintson a Lépjen be! linkre.

Céges számlázás?

Ha a cége nevére szeretne számlát kérni a vásárlásáról, és az nem egyezik a regisztrált adatokkal, akkor a „Mások a számlázási adatok” mezőt pipálja ki és töltse ki a számlázási adatokat. Ügyeljen arra, hogy az adószám helyes formátumú legyen, mert különben nem tudjuk a számlát kiállítani.

Mi történik a rendelésem után?

Rendelés után kap egy automatikus emailt arról, hogy a rendszerünk rögzítette a megrendelést, azaz megkaptuk. Ezek után mi automatikusan megkezdjük a rendelés feldolgozását, a jelzett szállítási határidő előtt  értesítjük arról, hogy a csomagja pontosan mikor várható.

Mikor kapom meg a megrendelt terméket?Minden termék ára alatt mellett megjelenik a webáruházon, hogy a termék szállítását milyen határidőre vállaljuk.

Ha több terméket rendeltem?

Ha több terméket is rendel, akkor a leghosszabb szállítási határidővel rendelkező termék határideje lesz a várható szállítási határidő.

Mennyibe fog kerülni a szállítás?

A szállítási költség csomagonként (természetesen több termék is lehet benne), s egységesen az egész ország területére vonatkozóan az alábbiak szerint fog alakulni:

Szállítási költségek a Legkeresettebb webáruházon:

A 20.000 Ft feletti rendeléseknél elengedjük a szállítási költséget, azaz ingyenes, amennyiben nem túl nagy terjedelmű, vagy nem túl nagy súlyú terméket rendelt.  Az áruház nyilvántartja a termékek szállítási adatait, s ennek alapján kalkulálja ki a várható szállítási költségeket, a termékeknél ezt meg is jelenítjük a termék ára alatt.

Hogyan érdeklődjek a rendelésem után? - Igazából nem kell érdeklődnie

Ha nem írunk, s megkapta a visszaigazoló emailt a rendelésről, akkor minden rendben van, halad a dolog.

Ha mégis szeretnék kérdezni, hogyan tegyem?  „jó” kérdést kell kapnunk.

A „jó” kérdés tartalmazza a rendelésszámot, a megrendelő adatait, s pontosan meghatározza, hogy mire is vár választ tőlünk. Sokszor kapunk olyan emailt, hogy mi van a rendelésemmel? XY, de nem is ezen a néven rendelték, ahonnan jött a kérdés, s nem tudjuk, melyik rendeléssel kapcsolatban van a kérdés, így persze segíteni se tudunk. A legjobb, ha az áruház által kiküldött emailre „Válasz” gombra kattintva ír nekünk, akkor azonnal tudunk minden adatot.

Mit kell tennem a leadott rendelés után ?

Ki kell várnia a megrendelésben visszaigazolt szállítási határidőt, minden egyéb változásról azonnal értesíteni fogjuk! Amennyiben nem írunk az Ön rendelésével minden rendben van! 

Mikor és hogy kell fizetnem?

A megrendelés feladásakor 3 fizetési mód közül választhat

Személyes átvétel

A web áruházban megtalálható termékeket személyesen is átvehetik postaköltség felszámolása nélkül, a budapesti átvétel kezelési költsége 350 Ft.

A személyes átvételt 15 kg feletti rendelésre nem lehetséges.

A megrendelt termékeket

-     Budapesten a 1064 Budapest, Podmaniczky út 43 alatt az Elogisztik átvevő pontján Hétfőn 12-18-ig, Kedd-Péntek 10.00-18.00-ig vehetik át.

-    Gyöngyösön a Kossuth út 21/2 alatt munkanapokon 8:00-16:00 ig vehetik át. Ha más időpontot szeretne Gyöngyösön, hívja a 0630-2066303-as számot.

Utánvét futárszolgálattal

Utánvét esetén a futárnak kell fizetnie készpénzben a kiszállításkor. Jelenleg 200.000 ft feletti rendeléseket csak banki átutalással tudunk teljesíteni, mert a futárszolgálatnál ez az értékhatár a készpénzes beszedésre. Amennyiben ez gondot jelent Önnek, kérjük, jelezze a web@minitoys.hu email címen.

Banki utalás

Banki utalás választása esetén, amikor ellenőriztük, hogy a megrendelt termékek minőségileg hibátlan és tudjuk szállítani, akkor küldjük ki a  bankszámlaszámunkat, amire a megrendelés számát feltüntetve várjuk az utalás beérkezését. Gyorsíthatja a szállítást, ha az utalásról egy igazolás tud nekünk küldeni emailon a web@minitoys.hu ra a rendelésszám megjelölésével.

Hogyan kapom meg a csomagot?

A csomagja állapotáról folyamatosan tájékoztatjuk Önt, de meg is tekintheti azt az áruház felületén.

Amikor a futárszolgálat elviszi tőlünk a csomagot, akkor értesítjük Önt erről egy automata emailben.

A futárszolgálat a központi depóban éjjel szortírozza a csomagokat, s amikor ezzel elkészült, kapni fog Ön egy emailt, mely tartalmazza a futár telefonszámát, és a várható szállítási időt, s az Ön csomagja számát.

Fontos: innentől kezdve mi már nem tudunk segíteni Önnek, kérjük a csomaggal kapcsolatban az emailon megadott linken keresztül a futárszolgálattal vegye fel a kapcsolatot!
Kattintson a futárszolgálat által kiküldött emailben található linkre és mindent megtud csomagjáról!

Milyen garanciák, biztosítékok vonatkoznak a rendelésemre?

A web áruházak működését a jogszabályok nagyon szigorúan szabályozzák!
Kérjük, olvassa el a részletes ÁSZF Általános Szállítási feltételek tájékoztatót!

A Legkeresettebb webáruházon forgalmazott termékekre általában 1 év garanciát biztosítunk. Kérjük, őrizze meg az átvételkor kapott bizonylatot mely tartalmazza a megrendelt termékek listáját, a dátumot és a rendelésszámot is, melyre szüksége lesz a garanciális javítások vagy csere esetén, mint jótállási bizonylat.

Az elállás joga:

A megrendelt árucikk kézhez vételétől számított 14 napon belül vásárlóinknak joguk van elállni vásárlási szándékuktól. /Az elállás jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvétele közt is gyakorolhatja a fogyasztó./ A  Minitoys KFT. köteles az árucikkért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve az árucikk visszaszolgáltatását követő 14 munkanapon belül. A visszatérítés a szállítási költségre is vonatkozik. Az árucikk visszajuttatásának költségei a fogyasztót terheli, valamint az extra költség, azaz a fogyasztó által választott legkevésbé költséges fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módból eredő többletköltség.

Amennyiben a megkapott árut vissza szeretné küldeni hozzánk, akkor azt a
Minitoys KFT raktár: 3200 Gyöngyös Kossuth út 21/2 re kérjük küldeni.

A visszaküldött termék ellenértékét 14 munkanapon belül vagyunk kötelesek visszautalni, ezért kérjük, adja meg számlaszámát, ahová utalhatunk vagy az Ön által igénybe vett fizetési móddal  megegyező módú visszatérítési formát. Mivel a visszaküldés költsége minden esetben a vevőt terheli, ezért az olyan csomagokat, ahol a szállítási költségeket nekünk kellene fizetni, nem vesszük át, visszafordítjuk őket.


Amennyiben még további kérdése lenne a vásárlással, szállítással kapcsolatban, úgy kérjük, jelezze a web@minitoys.hu  címen, ahol kolléganőink szívesen állnak rendelkezésükre.

Vevőszolgálat telefonszáma: 06-30-8279256

Tisztelettel: A minitoys csapata! 


Áruházaink, ahol még szívesen látjuk Önt:

www.minitoys.hu

Ez a web oldal a magyar és az európai piacon kapható játékok óriási kínálatát mutatja be. A hetente frissülő szortiment lefedi a legfontosabb termékeket, s amennyiben van rá lehetőség, minden TV reklámot is feltöltünk az internet áruházra, hogy könnyebb legyen beazonosítani gyermekeink kívánságait.

Kiemelten forgalmazzuk a Minimax csatornán hirdetett termékeket.

Célunk, hogy minél több elégedett vásárlót tudhassunk magunk mögött, akik elégedett vásárlásaikkal újabb vevőkkel ismertetik meg web áruházunkat.

www.jelmez.eu

A Rubies Európa legnagyobb amerikai tulajdonú jelmezeket, farsangi kiegészítőket, s a hozzá tartozó test és arc sminkeket forgalmazó cége, melynek magyarországi és romániai képviseletét látjuk el 15.000 féle termékkel.

Ezen kívül a Widmann olasz jelmezeket is forgalmazzuk, mely egy alacsonyabb árkategóriájú szortimentet kínál. Összesen közel 10.000 féle jelmezből férfiaknak, nőknek, gyerekeknek álló méretre rendelhető szortimentből, és jelmez kiegészítőkből áll össze választékunk, s ezen belül szinte még minden termék méretenként és színenként is rendelhető. Ezt a hatalmas szortimentet nem tudjuk mind raktáron tartani, itt az átfutási idő 6-10 nap a rendelés visszaigazolása után, a termékek Németországból és Olaszországból érkeznek be hozzánk, s utána postázzuk őket. A rendelés aktuális állapotáról folyamatosan tájékoztatjuk Önöket. E-mailen keresztül.

Külön jelöljük a web oldalon azokat a termékeket, melyek a raktárban vannak, ezek szállítási ideje 3-4 nap.

www.kertibutorweb.hu

A kerti bútor oldalunkon széles választékban kínálunk kerti bútorokat, komplett garnitúrákat, napozóágyakat, székeket és mindent, ami a kerti bútorokhoz kapcsolódik. Hatalmas kínálatunk van medencékből, szívattyúkból vegyszerekből, mindenből, ami csak a medence tisztításához kellenek.

Több gyártó termékeit is megtalálják kínálatunkban. Áraink nagyon kedvezőek, mert direktbe hozzuk be a termékeket a gyártóktól, a rendelések átfutási ideje általában 6-8 nap.