Szállítási költség

Szállítási költség:

A szállítási költség egy rendelésre vonatkozik, mely több terméket is tartalmazhat. Nem tudunk két különböző időpontban leadott rendelést összevonni, így az új rendelésnek minősül.

A szállítási díjunk az ország egész területén egységesen 5 kg-ig 950 Ft, mely csomagonként értendő, így érdemes egy alkalommal akár több terméket is megrendelni. Futárnál fizetéskor az utánvét költsége plusz 200 Ft. Személyes átvételkor nincs postaköltség, csak kezelési költség, mely a budapesti átadó ponton 350 Ft, Gyöngyösön ingyenes.

A súlyok alapján a fizetés az alábbiak szerint alakul:

Szállítási költségek a Legkeresettebb webáruházon:


A web áruházban megtalálható termékeket személyesen is átvehetik postaköltség felszámolása nélkül, a budapesti átvételi ponton350 Ft kezelési költséget számolunk fel.

A személyes átvételt 15 kg feletti rendelésre nem lehetséges.

A megrendelt termékeket

-     Budapesten a 1064 Budapest, Podmaniczky út 43 alatt az Elogisztik átvevő pontján Hétfőn 12-18-ig, Kedd-Péntek 10.00-18.00-ig vehetik át.

-    Gyöngyösön a Kossuth út 21/2 alatt munkanapokon 8:00-16:00 ig vehetik át. Ha más időpontot szeretne Gyöngyösön, hívja a 0630-2066303-as számot

A 20.000 Ft feletti szállítás esetén ha a termék súlya 5 kg alatt van a postaköltséget átvállaljuk, így a szállítás ingyenes! 

Vételár, fizetési feltételek:

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is.

A vételár kiegyenlítése a vásárló által választott formában történhet, jellemzően:
Budapesten és vidéken postai utánvétellel, bankkártyás fizetéssel, igény esetén személyes átvétellel

A szállítást a Transoflex, a DPD, vagy a GLS futárszolgálat végzi. 

Csomag átvételkor kérjük a kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A megrendelés elküldésével fizetési kötelezettsége keletkezik. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén, az újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása – kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Amennyiben a megkapott árut vissza szeretné küldeni hozzánk, akkor azt a

Minitoys KFT

3200 Gyöngyös Bethlen Gábor ut 3 ra kérjük küldeni.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az ide vonatkozó törvények értelmében 14 napon belül elállhat a vásárlástól, de az áru visszaküldésének költsége a feladót terheli. A fogyasztó az elállási jogát a szerződés megkötésének napja és termék átvétele közt is gyakorolhatja. Ha a fogyasztó nem a legkevésbé költséges, a szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozást választja az elállás esetén ebből adódó többlet költséget a vállalkozás nem köteles megtéríteni. 

A visszaküldött termék ellenértékét 14 munkanapon belül vagyunk kötelesek visszautalni, ezért kérjük, lehetőleg adja  meg számlaszámát, ahová utalhatunk. Az olyan csomagokat, ahol a szállítási költségeket nekünk kellene fizetni, nem vesszük át, visszafordítjuk őket.